lørdag 12. juni 2010

Velkommen

Nå har vi, Maison Marie, endelig tatt oss tid til å starte en blogg. Som dere kanskje vet har vi allerede hatt vår hjemmeside og nettbutikk en god stund. I tillegg har vi hatt vår egen Facebook side en periode hvor vi har publisert de nyeste nyhetene. Denne bloggen som vi nå starter vil være til deres disposisjon i den grad dere ønsker. Her vil vi publisere informasjon om våre nyeste varer som har ankommet butikken og lignende. Vi vil også publisere hvilke kilder som gir oss inspirasjon.

Om noen uker vil det bli publisert en del om vår største inspirasjonskilde: FRANKRIKE! Mer konkret PROVENCE. Jeg, Hilde Marie, vil snart reise ned til sjarmerende og inspirasjonsrike Provence. Når jeg kommer hjem vil jeg publisere bilder for dere av det ekte Provence. Dere vil se mange sjarmerende bilder av den ekte franske landstil med en klype provencekrydder.

Vi snakkes!

Bisous,
Maison Marie

2 kommentarer:

  1. Gratulerer Hilde med flott blogg. God tur til Frankrike og jeg gleder meg til å se bildene!!! Kommer innom butikken din en dag når vi har flyttet hjem igjen. Klem fra København

    SvarSlett
  2. Så stilig, gratulerer med fin blogg, gleder meg til å se bildene, ha en fantastisk uke i Frankrike.

    SvarSlett